Ingredients (6 people):
600 g ābolu
½ citrona sula
½ apelsīna sula
180 g miltu
100 g cukura
1 naža gals sāls
1 naža gals kanēļa
120 g auksta kubiciņos sagriezta sviesta
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 45 min.
Difficulty: easy
Preparation:
- Izņemiet no cepeškrāsns cepamrežģi un uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180°C.
- Nomizojiet ābolus, sagrieziet tos gabaliņos un lieciet tos UltraPro 3,5 l.
- Pārlejiet ar citrusaugļu sulu un apmaisiet ar silikona lāpstiņu.
- Pārējās sastāvdaļas lieciet ExtraChef ar kapāšanas opciju un samaisiet. Mīkla jāmaisa īsu laiku, lai tās konsistence līdzinātos drupačām.
- Pārklājiet ābolus ar mīklu un cepiet kūku cepeškrāsnī apm. 35-40 min.
Pasniedziet ačgārno ābolkūku ar skābo krējumu vai vaniļas saldējumu.