Ingredients (3 people):
600 g liesas liellopu gaļas gulašam (piem., liellopa fileja)
1½ ēd. k. Dižonas sinepju
1½ ēd. k. miltu
1½ ēd. k. paprikas pulvera
Sāls un pipari
2 lielas ķiploka daiviņas
1 sīpols
400 ml karsta vistas buljona
1 ēd. k. koncentrētas tomātu pastas
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 30 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Gaļu ievieto Mikroviļņu ātrvārāmajā katlā. Maisot gaļai pievieno vispirms sinepes, tad miltus un visbeidzot papriku, sāli un piparus.
2. Ar Ātro smalcinātāju sasmalcina ķiplokus un sīpolus un pievieno gaļai. Masu samaisa ar silikona lāpstiņu.
3. Pievieno karsto vistas buljonu un tomātu pastu, atkārtoti samaisa. Gaļai jābūt pilnībā apsegtai ar šķidrumu. Uzliek vāku un gatavo 30 min. pie 900 W. Pirms vāka noņemšanas ļauj ēdienam ievilkties 15 min.
Pasniedz ar kartupeļiem.