Ingredients (4 people):
- 300 ml gargraudu rīsu
- 500 ml ūdens
- 25 ml olīveļļas
- 2 ēd. k. ciedru riekstu
- 1 naža gals safrāna
- 2 sīpoli
- 1 ēd. k. baltvīna
- 4 tomāti
- 2 ēd. k. puravu
- 1 tējk. sāls
- ¼ tējk. piparu
- 30 g rīvēta Parmas siera
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Rīsus skalo ūdenī, līdz ūdens ir dzidrs. Rīsus ieber EasyRice traukā un pievieno ūdeni. Traukam uzliek vāku un gatavo mikroviļņu krāsnī 15 min. pie 800 W. Ļauj rīsiem atdzist 5 min. un tad apmaisa ar Silikona lāpstiņu.
Uzkarsē eļļu T chefseries 28 cm pannā. Pievieno ciedru riekstus un safrānu, un grauzdē, līdz rieksti kļūst zeltaini. Sasmalcina sīpolus ar ExtraChef. Uz pannas pievieno sīpolus un baltvīnu un cep 2 min.
Pannu noņem no plīts, pievieno sagrieztus tomātus, puravus, rīsus, sāli un piparus. Ēdienu dekorē ar rīvētu Parmas sieru un pasniedz uzreiz.