Ingredients (30 people):
- 500 g pussaldas šokolādes gabaliņu (± 3 krūzes)
- 100 g mini zefīru (± 2 krūzes)
- 360 g kārbas saldināta kondensētā piena (± 415 ml)
- 30 g nesālīta sviesta (± 2 ēd. k. )
- 1 šķipsniņa sāls
- 5 ml vaniļas ekstrakta vai citas garšas esences (± 1 tējk.)
- Garnējumam pēc izvēles
- sakapāti rieksti
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 2 min.
Standing time: 2 h
Difficulty: easy
Preparation:
Stack Cooker pamatnē 1¾/kastrolī 1,75 l vai MicroCook apaļajā 2,25 l lieciet šokolādes gabaliņus, mazos zefīrus, saldināto kondensēto pienu, sviestu un sāli. Uzlieciet vāku un 1 minūti karsējiet mikroviļņu krāsnī, noregulējot jaudu uz 900 W. Ar mazo silikona lāpstiņu samaisiet masu un karsējiet vēl, līdz tā ir pilnībā izkususi. Zefīriem nav pilnībā jāizkūst.
Ielejiet fadža masu EZ Speedy, pievienojiet vaniļas ekstraktu un garnējumu pēc savas izvēles. Uzlieciet vāku un blenderējiet II ātrumā, līdz masa ir pilnībā samaisījusies un viendabīga.
Novietojiet silikona cepešpannu FreezerSmart zemajā 2,25 l
Lejiet masu silikona cepešpannā un ar silikona lāpstiņu vienmērīgi izlīdziniet masu.
Lieciet ledusskapī uz 1-2 h vai līdz masa sacietējusi.
Sagrieziet 30 mazos gabaliņos.
Additional Note: