Ingredients (4 people):
- 5 tomāti
- 1 sarkanā paprika
- 1 gurķis
- 1 ķiploka daiviņa
- 25 ml heresa etiķa
- 30 ml olīveļļas
- 5 g sāls
- 5 g šķipsniņa piparu
- 1 mazs fenhelis
- 250 ml labi atdzesēta, trekna saldā krējuma
- 1 g fenheļa sēklu
- Šķipsniņa sāls un piparu pēc garšas
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
Ar universālo dārzeņu mizotāju nomizojiet dārzeņus, sagrieziet gabalos visus, izņemot fenheli.
Sakuliet tomātus Extra Chef līdz viendabīgai mērces konsistencei, ielejiet kanniņā ar iedaļām 2 l Eazy.
Samaisiet piparus, gurķi, ķiploku, etiķi un 25 ml olīveļļas Extra Chef, un kanniņā ar iedaļām 2 l Eazy sajauciet ar tomātu masu. Pēc garšas pievienojiet garšvielas.
Ar Mando Chef rīvi sarīvējiet fenheli plānās šķēlītēs, pievienojiet nedaudz sāls un samaisiet ar atlikušo olīveļļu.
Pasniedziet gaspačo glāzēs, rotātu ar plānajām fenheļa šķēlītēm un anīsa garšas putu saliņu.
-
ANĪSA GARŠAS PUTAS
Kuliet saldo krējumu ar Speedy Chef, pamazām pievienojot fenheļa sēklas, sāli un piparus.
Pasniedziet sasaldētas.
Additional Note: