Skip to content
Back to Recipes

TOMATU UN FENHE A GASPACO

TOMATU UN FENHE A GASPACO

Ingredients (4 people):

  • 5 tomāti
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 gurķis
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 25 ml heresa etiķa
  • 30 ml olīveļļas
  • 5 g sāls
  • 5 g šķipsniņa piparu
  • 1 mazs fenhelis
  • 250 ml labi atdzesēta, trekna saldā krējuma
  • 1 g fenheļa sēklu
  • Šķipsniņa sāls un piparu pēc garšas

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 0 min.

Difficulty: average

Preparation:

  • Ar universālo dārzeņu mizotāju nomizojiet dārzeņus, sagrieziet gabalos visus, izņemot fenheli.

  • Sakuliet tomātus Extra Chef līdz viendabīgai mērces konsistencei, ielejiet kanniņā ar iedaļām 2 l Eazy.

  • Samaisiet piparus, gurķi, ķiploku, etiķi un 25 ml olīveļļas Extra Chef, un kanniņā ar iedaļām 2 l Eazy sajauciet ar tomātu masu. Pēc garšas pievienojiet garšvielas.

  • Ar Mando Chef rīvi sarīvējiet fenheli plānās šķēlītēs, pievienojiet nedaudz sāls un samaisiet ar atlikušo olīveļļu.

  • Pasniedziet gaspačo glāzēs, rotātu ar plānajām fenheļa šķēlītēm un anīsa garšas putu saliņu.

  • ANĪSA GARŠAS PUTAS

    Kuliet saldo krējumu ar Speedy Chef, pamazām pievienojot fenheļa sēklas, sāli un piparus.

  • Pasniedziet sasaldētas.

Additional Note: