Ingredients (6 people):
- 1 sarkanais sīpols
- 250 g ķiršu tomātu
- 6 avokado (ne pārāk nogatavojušies)
- 30 ml citronu sulas (± 2 ēd.k.)
- 2 apelsīni
- 6 baltās zivs filejas gabaliņi (± 125 g katrs)
- Sāls un pipari
- 4 koriandra zariņi (rupji sakapāti)
- 30 ml olīveļļas (± 2 ēd.k.)
Preparation time: 30 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Uzkarsē krāsni līdz 180 °C temperatūrai (bez konvekcijas). Uzliek silikona paliktni uz auksta cepeškrāsns režģa vai metāla cepamās pannas, noliek malā.
Nomizo sīpolu, pārgriež to uz pusēm. Tad sagriež to sīkāk, izmantojot griezējspiedi ar lielo restīti.
Ķiršu tomātus sagriež uz pusēm.
Katru avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti izņem mīkstumu. Tad to sasmalcina, izmantojot griezējspiedi ar lielo restīti. Apslaka avokado ar citrona sulu, lai novērstu oksidēšanos.
Nomizo apelsīnus un noņem tiem arī mizas balto daļu.
Novieto zivs filejas gabaliņus uz silikona paliktņa, pārber ar sāli un pipariem. Uz katra gabaliņa uzliek 3 vai 4 apelsīna daiviņas. Cep krāsnī 15 minūtes.
Novieto zivs filejas gabaliņus uz silikona paliktņa, pārber ar sāli un pipariem. Uz katra gabaliņa uzliek 3 vai 4 apelsīna daiviņas. Cep krāsnī 15 minūtes.
Pasniedz zivi kopā ar sīpola, tomātu un avokado salātiem.
Additional Note: